Behandling af angst med tankefeltterapi

Få behandlet din angst med tankefeltterapi og EFT

Behandling af angstBehandling af angst med tankefeltterapi og EFT (Emotionel frihedsteknik) er en særlig effektiv terapiform til angstbehandling.

Tankefeltterapi til angst er en mild eksponeringsterapi, hvor jeg hjælper dig med at fjerne årsagen til din angst, så du kan leve dit liv uden angst.

Når du får hjælp il behandling af din angst hos mig, får du en dyb, effektiv og enkel behandling, uanset om din angst handler om Fobier, Social angst, Præstationsangst, angst for sygdom (helbredsangst) eller andre former for angst.

Behandlingen foregår som en kombination af samtaleterapi og tankefeltterapi, hvor jeg guider dig tilbage til det tidspunkt, hvor du første gang oplevede din angst. Her vil jeg så ved hjælp af stimulering af forskellige traumepunkter i dit ansigt og på din overkrop ved en let trykken, fjerne din angst.

I angstbehandlingen arbejder vi både med din tænkehjerne, følehjerne og kropshjernen. Det er i kropshjernen dine traumer ligger, og som er medvirkende til den angst du har.

Hvor lang tid tager en angstbehandling

Hvor lang tid det tager, at behandle din angst afhænger af, hvilken type angst du har og hvor dybt den ligger. Oftest skal der arbejdes med at fjerne din angst på flere niveauer og fra forskellige sider.

Behandlingstiden kan variere fra 1 behandling til 10 behandlinger. I nogle tilfælde har det været nok med en behandling, hvis angsten eller frygten lige er opstået. Det kan eksempelvis være i forbindelse med et nyligt trafikuheld, hvor personen kort efter er blevet behandlet for sin angst for at køre bil igen.

I forbindelse med behandlingen af din angst, vil du endvidere blive introduceret til forskellige metoder og teknikker som du selv skal træne og øve mellem vores sessioner. Igen det afhænger af hvilken type angst du har.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, såfremt du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714