Stress workshop

Workshop om stress for unge studerende mellem 17 og 25 år

Denne workshop om stress er for dig, der er ung og studerende og mellem 17 og 25 år. Workshoppen henvender sig til dig, der gerne vil lære hvordan du forebygger og håndterer din egen stress i en travl tid med studier, opgaver, lektier m.v.

På denne fire timers workshop om stress, lærer du forskellige metoder og teknikker til afstressning samt forebyggelse og håndtering af stress.

Forudsætningen for at deltage på workshoppen om stress er, at du er studerende og mellem 17 og 25 år. Du skal endvidere kunne dokumentere, at du er studerende eller under uddannelse.

På workshoppen vil du lære lidt om hvad stress er og hvordan du genkender dine egne stresssymptomer og kæder dem sammen med årsagerne til det der stresser lige præcis dig.

Du vil lære konkrete og handlingsbaserede metoder og teknikker til, at få stressen ud af din krop samt hvordan du forebygger og håndterer din egen stress.

Da en stor del af den stress vi oplever skyldes vores egne tanker, vil du også lære nogle konkrete og effektive teknikker, så du kan slippe dine stresstanker.

Vi kommer endvidere ind på forebyggelse og håndtering af biologisk stress, psykologisk stress og social stress, da alle tre elementer har stor betydning for om vi bliver stressede eller ikke stressede.

Der er et begrænset deltagerantal på 14 personer, så tilmeldingen sker efter "først til mølle" princippet.

Stress hos studerende

Startdato: Onsdag den 24. april 2019
Sted: 
Vindingevej 34 A, 4000 Roskilde
Tidspunkt: Kl. 16.00 - 20.00

Praktisk information

Workshoppen er en kombination af undervisning og øvelser i grupper.

Der vil blive serveret kaffe, te og vand, frugt, samt en sandwich.

Pris

Kr. 375,- pr. deltager.

Prisen indeholder endvidere en fyldestgørende workshopmappe med metoder og teknikker til afstressning, håndtering og forebyggelse af stress.

Tilmeld dig stress workshoppen herunder

Workshop for unge stress

Din instruktør og underviser

Michall Winkler
Certificeret Stresscoach og stressbehandler
Metakognitiv Stresscoach
NLP Master med speciale i coaching og terapi

 

 

Her foregår workshoppen