Min verden brød næsten sammen

Navn: Lone Schaadt, Tekstilkunstner

Min verden brød næsten sammen

En aften sidste efterår så jeg en temaaften i DR – TV om stress. Jeg vidste jo at der var noget galt fordi jeg længe havde været utroligt træt og grådlabil – var meget udkørt over ingenting. Følte at jeg ikke kunne huske hvad jeg havde talt med mennesker om få minutter før og havde faktisk ikke lyst til at livet skulle fortsætte på denne måde. Jeg anede bare ikke hvordan jeg skulle ændre det.

Den aften da jeg så hvordan andre mennesker reagerer på stress, brød min verden næsten sammen og jeg vidste at jeg måtte gøre noget.

Jeg græd mig igennem dagen

Dagen efter var en søndag og jeg ledte efter en stresscoach der kunne hjælpe mig, alt imens jeg græd mig igennem dagen. Jeg så på mange hjemmesider, men vendte hele tiden tilbage til én – nemlig den du kigger på lige nu – Lifeconsulting.dk. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men jeg følte mig tryg, når jeg læste beskrivelsen Michall havde om sig selv og om forløbet af stressbehandling han tilbyder.

Jeg følte med det samme, at jeg var i trygge hænder

Efter at have undersøgt mulighederne og talt det igennem med min mand, besluttede jeg at skrive en mail til Michall. Det skete den følgende lørdag aften. Dagen efter – altså søndag, ringede Michall mig op og spurgte ind til det jeg havde skrevet i min mail.

Vi havde den første kontakt i telefonen og jeg følte med det samme, at jeg var i trygge hænder.

Ret hurtigt kom vi i gang med et stresscoaching forløb, og jeg må sige, at det fjernede en masse stress meget hurtigt.

Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende foran sig og han har empati med sig i alt han gør. Han har været god til at bære igennem når ting har været svære at håndtere og han er god til at acceptere de grænser jeg måtte have overfor forskellige svære emner vi har været omkring undervejs. De grænser er dog siden blevet flyttet, så jeg har plads til at være mig selv igen.

Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende overfor sig, og han har empati med sig i alt hvad han gør.

Jeg har været ramt af stress 10 år tidligere – og fik dengang ingen behandling

Det vi har sammen har fundet ud af, er at jeg har været stresset siden en arbejdssituation 10 år tidligere – her blev jeg sygemeldt med stress, men fik ingen behandling. Jeg forsøgte at arbejde med det gennem diverse personlighedsudviklende kurser min fagforening kunne tilbyde, og troede jeg havde fået det bedre, men jeg ved nu, at jeg burde have fået en rigtig stressbehandling allerede den gang – så havde de sidste 10 år måske ikke være så svære og omskiftelige som de blev.

Når man er ude af sin stress igen – så er det et helt andet liv at få forærende

Stress er en underlig størrelse. Den griber ind i alle de gøremål, tanker og følelser man har. Den sørger for at man ikke kan opretholde de daglige gøremål både i – og udenfor hjemmet. Hjernen bliver uskarp og hukommelsen svækket. Trætheden er helt enorm – faktisk startede jeg dagen med at være træt og blev blot mere og mere udkørt som dagen gik. Til sidst tager stressen også lysten til at gøre det man holder allermest af fra én. Da alt dette sker ganske stille og roligt, går der lang tid før man opdager hvad der er sket. Når man så er ude af stressen igen, og det tager altså en del tid når man har haft stress i mange år, så er det et helt andet liv at få forærende. Jeg er slet ikke i tvivl om, at stress behøver man hjælp til at fjerne og det skal være hos en person man har fuld tillid til – sådan som jeg har til Michall.

Hovedårsagen til at jeg har valgt at give Michall lov til at lægge min historie ud på nettet er, at jeg gerne vil hjælpe andre stressramte i gang med behandlingen så hurtigt som muligt – for det går ikke over af sig selv.

Jeg er taknemmelig over at have fået mit liv tilbage igen

Hovedårsagen til at jeg har valgt at give Michael lov til at lægge min historie ud på nettet er, at jeg gerne vil hjælpe andre stressramte i gang med stressbehandlingen så hurtigt som muligt – for det går ikke over af sig selv!! Søg hjælp til din stress, hvis du selv har det dårligt og en fornemmelse af at have stress – husk du er ofte den sidste der ved besked! Hvis det er én af dine nærmeste, så forsøg at trænge igennem og bed dem søge kvalificeret hjælp.

Jeg er taknemmelig over at have fået mit liv tilbage igen – efter at have haft det på meget lavt blus i de sidste 10 år. Tak for hjælpen Michall!

Lone Schaadt

Tekstilkunstner