Naturen er et fantastisk sted at stresse af og genoplade batterierne

Hvordan sørger du for, at afstresse dig selv og genoplade dine batterier…

Jeg er netop kommet hjem efter en uges ferie i Sverige, hvor jeg havde lejet en hytte langt væk fra alfavej, og dybt inde i den svenske natur. En hytte der var indrettet enkelt og roligt med udsigt ud over en sø og en fantastisk natur – der gav mig en følelse af at komme “Back to Basic”

Jeg var af sted i en uge sammen med min kone, hvor målet var at komme langt væk fra hverdagen og nyde naturen, stilheden, hinandens selskab, og samtidig være 100 % tilstede i nuet – målet blev indfriet, og en af de mange positive sidegevinster var en total udtømning af samtlige stresshormoner i kroppen – Fantastisk.

Under en række af forskellige naturoplevelser mødte jeg dette smilende blåbær på min vej – se nedenstående foto – tænker at dette bær, som hænger der og smiler må være i god harmoni og balance med sig selv, og fri for stress herude i naturen.

Naturen er et fantastisk sted at stresse af og genoplade batterierne

I dag er det fredag, og 6. dage siden jeg kom hjem. Jeg er 100 % genopladet og med en følelse i kroppen af ren glæde over, at jeg igen er i gang med det jeg brænder for i mit arbejdsliv, som b.la. er, at hjælpe andre mennesker tilbage til et liv uden stress.

Hvad gør du for at passe på dig selv? , og hvad gør du for at  holde dine “batterier” opladet og samtidig forebygge fremtidig stress?  Herunder et par tidligere indlæg med inspiration til at holde dig selv i balance og fri af stress.

Hav en fantastisk weekend, og pas godt på dig selv!

Forebyggelse og håndtering af stress i dagligdagen

Gode råd og tips til en bedre søvn

Håndtering af stress

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714