Har du det ligesom Pinocchio?

Har du det ligesom Pinocchio? Lader du andre styre dig og lyver du? Ikke overfor andre, men overfor dig selv, fordi du bilder dig selv en masse løgnehistorier ind om dig selv og om hvad andre tænker eller mener om dig.

Du kender sikkert historien om Pinocchio. Pinocchio er en marionetdukke, der bliver styret af en dukkefører. På et tidspunkt beslutter Pinocchio sig for, at klippe snorerne til dukkeføreren så han selv kan bestemme over sit liv, og gøre lige præcis det han gerne vil.

Hvem styrer dig?

Hvem styrer egentlig dig? Er det alle mulige andre der får lov at styre dig, fordi du skal leve op til det du tror de forventer af dig. Og fordi det er din måde at opnå anerkendelse på og fordi du måske er bange for ikke at være god nok, og dermed “risikerer” at de andre så ikke vil kunne lide dig, eller ikke gider være sammen med dig, hvis du ikke gør som du tror de forventer af dig?

Er du overhovedet bevidst om dine egen behov og værdier? Altså de ting du virkelig har lyst til at gøre og de ting der i virkeligheden er vigtige for lige præcis dig? Hvornår har du egentlig gjort noget godt for DIG selv?

Stress og selvværd

Måske er det slet ikke andre der styrer dig, men dine egne tanker. Tanker som fortæller dig at du ikke er god nok, tanker som får dig til at bekymre dig om alt muligt, tanker som kritiserer dig hele tiden eller tanker som fortæller dig at det kunne du gøre bedre, eller tanker der fortæller dig at det her, det er bare ikke godt nok etc.

Hvornår vil du, ligesom Pinocchio, klippe dine snore over og sætte dig selv fri? Så det hverken er “de andre” eller “dine tanker” der får lov til at styre dig. Tænk hvis du selv kunne bestemme over dit eget liv og gøre lige præcis det du har lyst til, tænk hvis det var dig der styrede dine tanker, og ikke tankerne der styrede dig?

Få styr på dine tanker

Lyver du overfor dig selv?

Når Pinocchio lyver bliver hans næse lang. Tænk hvis nu din næse blev lang hver eneste gang du lyver over for dig selv? Når du bilder dig selv et eller andet ind i forhold til hvad du tror andre forventer af dig, når du fortæller dig selv en masse løgnehistorier om dig selv, om at du ikke dur til noget, at der ikke er nogen der bryder sig om dig m.m.

Har du det ligesom Pinocchio?

Klip snorene over på din dukkefører, tag selv styringen og få mod og styrke til at stå ved dig selv

På mit selvværdskursus – Styrk dit selvværd og genfind din indre styrke – for unge og voksne, lærer du hvordan du klipper snorerne over, og styrker dit selvværd og dermed din selvværdsfølelse. Du lærer at tage styringen i dit eget liv, og være tro mod dig selv og den person du er.

Kursus i selvværd – Læs mere her >>>

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714