Personlig stresscoach Køge

Få hjælp til din stress med individuel stresscoaching

Er du ramt af stress og har brug for hjælp til at blive fri for stress er stresscoaching den hurtigste og mest effektive metode til behandling af stress. Du får et stressfrit liv med større fysisk og mental balance.

Som din stresscoach hjælper jeg dig med at komme af med din stress samtidig med, at du får værktøjer og teknikker til at forebygge og håndtere fremtidig stress. Herudover opnår du en balance i dit liv med et større fysisk og mentalt overskud i din hverdag.

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp og foregår som et stresscoaching forløb fordelt på  7 stresscoaching sessioner over en periode på 10-12 uger.

Play Video

Og du gør det imponerende godt Michall!!

9 måneder blev det til hos psykologen og jeg ved stadig ikke, hvad jeg har fået ud af det – andet end lommesmerter

3 måneder hos dig og jeg er lige der, hvor jeg skal være, glad, optimistisk og klar til at generobre verden Ja, ja, okay, i et lidt lavere tempo end før.

- Susanne Lundgreen -

Her foregår samtalerne

Stress coaching sessionerne kan enten foregå i mine lokaler i Roskilde, der ligger ca 30 minutters kørsel fra Køge. Der er parkeringsmulighed lige ved døren.

Eller som online stresscoaching via Zoom.

Lifeconsulting
Himmelev Bygade 68 A

4000 Roskilde

Du kan læse mere om stresscoaching og hvordan det foregår ved at klikke dig videre på nedenstående knap. Her finder du også mine priser på stresscoachingforløb.

Du kan læse mere om stresscoaching her

 

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714