Teenageproblemer

Jeg hjælper dig med de problemstillinger du står overfor som ung eller teenager

TeenageproblemerSom teenager og ung i dag er der en masse problemstillinger du skal forholde dig til. Nogle af dem er du helt bevidste om, og kan selv finde ud af hvordan du skal tackle dem. Og andre problemer kan det være en rigtig god ide at få hjælp til.

Nogle gange er det ikke nok at tale med sine forældre eller venner/veninder om de forskellige problemstillinger og udfordringer der fylder din hverdag.

De er helt sikkert gode til at lytte og komme med velmenende råd og ideer til, hvordan du skal tackle de udfordringer du står overfor.

 

Det er rigtig godt og meget vigtigt at have nogle gode forældre og venner/veninder at tale med tingene om, da det altid hjælper at tale om det. Men der skal nogle gang mere til end det, afhængig af hvem du er som person og hvad problemerne og udfordringerne handler om.

Derfor kan det være en rigtig god ide, at tale med en som ved hvordan du kommer ind til roden af det problem eller udfordring du står overfor, og i høj grad hvordan du kommer videre derfra. Det kan være meget individuelt fra person til person. Det der virker for dine forældre, ven eller veninde er langt fra sikkert virker- eller er det rigtige for dig. Der skal måske nogle helt andre ting til, da det kan bunde i andre årsager, ligesom det er meget individuelt hvad der virker på den ene og den anden også selvom det måske er den samme problemstilling eller udfordring man står overfor.

Jeg er din professionelle ven

Jeg er din professionelle ven og møder dig med stor respekt for hvem du er og hvor du er i dit liv i dag. Ligesom jeg møder dig med stor forståelse for de problemer og udfordringer du kommer med. Jeg ved hvordan vi finder ind til kernen af dit problem eller udfordring, og finder ved hjælp af virkningsfulde spørgeteknikker, værktøjer og andre teknikker ind til hvad der er præcis det rigtige for dig, så du kan få løst de problemstillinger og udfordringer du står overfor, og komme videre med dit liv

Typiske problemstillinger som jeg hjælper dit med

 • Kæreste problemer/kæreste sorger
 • Problemer med forældre
 • Manglende selvværd og selvtillid
 • Skoletræthed
 • Hjælp til at blive bevidst om hvilken uddannelse du skal vælge
 • Mål og handlingsplaner for din uddannelse
 • Eksamensangst
 • Generthed og angst for at fremlægge i klassen
 • Misbrug/afhængighed (hash, kokain, amfetamin o.l.)
 • Stress
 • Håndtering og forebyggelse af stress
 • Ondt i maven eller andre uforklarlige smerter
 • Ked af det hed/tristhed/modløshed

Det siger andre unge

Jeg havde problemer med mine forældre og mit temperament, og har efter 2 sessioner hos Michael fundet ud af, at det ikke kun var mine forældre der havde fejlen, men også mig selv. Jeg har fået en meget større selvindsigt og forholdet til mine forældre er blevet meget bedre. Teenage coachingen hos Michael har endvidere gjort, at jeg har lært at håndtere mit temperament, så jeg ikke farer så hurtigt op mere.

Lars Sørensen

Jeg havde nogle store problemer med en af mine lærere på den efterskole jeg gik på. Efter en enkelt Coaching session hos Michall, hvor vi b.la. arbejdede med gamle mønstre og overbevisninger, fandt jeg ud af at min lærer faktisk kun var interesseret i at hjælpe og støtte mig.Coachingen hos Michall gjorde at jeg fik et rigtigt godt forhold til min lærer i den sidste tid jeg havde på efterskolen.
Cathja Elisabeth

Cathja Elisabeth

Jeg kontaktede Michael om teenage-coaching, da jeg b.la. havde store problemer med ondt i maven - det er noget jeg altid har kæmpet med, men det seneste halve år begyndte det at tage overhånd og det endte simpelthen at fylde hele min hverdag, liv og hoved. Jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til at få styr på mine tanker og mit liv.

Efter nu fire sessioner hos Michael har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv - deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd. Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske - en bedre udgave af mig selv. Jeg kan kun sige positive ting om coachingen hos Michael - han bruger nogle teknikker og spørgemetoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene. Teenage-coachingen hos Michael har været livsændrende for mig!

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michael. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.

Karen Lindehammer

Karen Lindehammer

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michael. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver. Han bruger nogle teknikker og spørge metoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene.

Karen Lindehammer