Unge Coaching

Coaching af unge mellem 15 og 25 år

Unge coaching er for dig, der er mellem 15 og 25 år, og som har brug for hjælp til, at tackle de udfordringer du står overfor som ung, i et samfund der er i konstant forandring.

Som ung i dag er der mange ting du skal tage stilling til, både i forhold til skole og uddannelse og i forhold til dig selv og din egen identitet. Hvem er jeg egentlig? Hvilken skole skal jeg vælge? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? m.v.

Det er ikke nogen dans på roser at være ung i dag - tværtimod. Du lever i en verden der er i konstant forandring, hvor der stilles større og større krav til de unge. Ligesom der er en masse forskellige ting du skal tage stilling til som ung i dag.

Og tro mig, du er absolut ikke den eneste, der oplever mindre eller større problemer, der kan være rigtig svære, at løse selv.

Jeg oplever som ungecoach rigtig mange og unge mennesker, der har det præcis ligesom dig. Og gennem de sidste par år er der flere og flere unge, der opsøger mig for, at få hjælp til de problemer og udfordringer de står overfor. Både i forhold til de unge selv og i forhold til de omgivelser de lever i.

Unge coaching

Unge coaching - når du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv

Unge coaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv. Jeg hjælper dig som din unge coach med, at tackle de problemer og udfordringer, som du oplever i dit liv lige nu og her ved hjælp af effektive metoder, teknikker og værktøjer, så du kan skabe det liv du ønsker for dig selv.

Som unge coach har jeg, udover min faglige uddannelse, en kæmpe stor livserfaring på mange forskellige planer, som jeg inddrager i min hjælp til dig. Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på, at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever. Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

Er du i tvivl om hvad det helt præcis kan være, som er årsagen til, at du ikke trives, så hjælper jeg dig med, at finde frem til årsagen. Og hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med, at finde ud af, hvordan du gerne vil have det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg arbejder med en meget stor respekt for hvem du er, og hvor du kommer fra, da vi alle sammen har vores egen unikke "historie".  Jeg er udover din unge coach også din professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen i mod en den ændring/forandring du ønsker.

Som ungecoach, kan jeg hjælpe dig med:

 • At styrke dit selvværd og selvtillid så du er klædt på til de mange udfordringer du står overfor – både nu og i fremtiden
 • Mobning (offer eller mobber).
 • Vrede / temperament.
 • Stress
 • Eksamensangst.
 • Generthed og indesluttethed.
 • Selvkritiske tanker, bekymringer, grublerier og tanker om hvad andre tænker om dig.
 • Problemer med forældre.
 • Ondt i maven eller andre former for uforklarligt ubehag.
 • Genfinde livskvaliteten og livsglæden.
 • Løsninger til at håndtering af Kæreste problemer
 • At styrke dit selvværd, selvtillid og mod, så du kan gå til eksamen med ro og overblik
 • At blive bevidst om hvilken skole og uddannelse du skal vælge
 • Genfinde motivationen og lysten til at gå i skole, fortsætte på den uddannelse du er i gang med.
 • At sætte mål for din skolegang, folkeskole, gymnasie eller anden uddannelse ud fra dine egne indre værdier og ønsker.
 • At løse konflikter og problemstillinger med lærere, venner/veninder eller kærester
 • At blive mere åben og turde sige mere i klassen og blandt venner/veninder
 • At kunne sige fra overfor andre, sætte grænser og have det godt med det

Det er vigtigt, at få fjernet årsagerne til det der giver problemerne hos den unge

Tit og ofte er det ikke kun en enkelt problemstilling du oplever som ung. Der er som regel flere og meget ofte hænger de sammen.

For at opnå den bedste mulige effekt i forbindelse med unge coaching, er det vigtigt at vi ikke bare behandler / arbejder med symptomerne som eksempelvis kan være jalousien, vreden, angsten eller selvværdet m.lf., men kommer helt ned og arbejder med årsagen til de problemer eller udfordringer du oplever.

Dette giver dig nemlig den størst mulige og vedvarende effekt. I modsat fald vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at problemet vender tilbage.

Som udgangspunkt anbefaler jeg altid et unge coaching forløb bestående 3 - 5 samtaler og i nogle tilfælde flere. Det afhænger af hvor omfattende det vi skal arbejde med i coachingen er.

Relaterede sider

Unge problemer

Hjælp til sårbare unge

Jeg har sammensat et kombineret mentor, coaching og terapiforløb for dig som er særlig sårbar og oplever flere forskellige problemer og udfordringer i dit liv. Forløbet består af 5 eller 10 samtaler over en periode på 2 - 5 måneder.

Du kan læse mere om dette forløb ved at klikke dig videre på knappen herunder.

Hjælp til sårbare unge

Kontakt mig og hør nærmere om dine muligheder med Unge Coaching

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14

Eller udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

Unge coaching

hjælp til unge med lavt selvværd
hjælp til unge med stress
.

Bedre selvværd for unge

Læs mere om dine muligheder for at få et bedre selvværd

Bedre selvværd

 

Hjælp til stress

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp til stress.

Hjælp til stress

 

Selvværdskursus

Selvværdskursus for unge og voksne. Læs mere om kurset herunder.

Selvværdskursus