Unge Coaching og Teenage coaching

Coaching af unge og teenagere er hjælp til unge mellem 15 og 25 år

Unge coaching eller Teenage coaching er for dig, der er mellem 15 og 25 år, og som har brug for hjælp til, at tackle de udfordringer du står overfor som teenager og ung, i en verden der er i konstant forandring.

Som teenager og ung i dag er der mange ting du skal tage stilling til, både i forhold til skole og uddannelse og i forhold til dig selv og din egen identitet. Hvem er jeg egentlig? Hvilken skole skal jeg vælge? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? m.v.

Det er ikke nogen dans på roser at være ung i dag - tværtimod. Du lever i en verden der er i konstant forandring, hvor der stilles større og større krav til de unge. Ligesom der er en masse forskellige ting du skal tage stilling til som ung i dag.

Og tro mig, du er absolut ikke den eneste, der oplever mindre eller større problemer, der kan være rigtig svære, at løse selv.

Jeg oplever som unge coach rigtig mange teenagere og unge, der har det præcis ligesom dig. Og gennem de sidste par år er der flere og flere unge, der opsøger mig for, at få hjælp til de problemer og udfordringer de står overfor. Både i forhold til de unge selv og i forhold til de omgivelser de lever i.

Unge coaching

Unge coaching - når du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv

Unge coaching og Teenagecoaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv. Jeg hjælper dig som din unge coach med, at tackle de problemer og udfordringer, som du oplever i dit liv lige nu og her ved hjælp af effektive metoder, teknikker og værktøjer, så du kan skabe det liv du ønsker for dig selv.

Som unge coach har jeg, udover min faglige uddannelse, en kæmpe stor livserfaring på mange forskellige planer, som jeg inddrager i min hjælp til dig. Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på, at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever. Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

Er du i tvivl om hvad det helt præcis kan være, som er årsagen til, at du ikke trives, så hjælper jeg dig med, at finde frem til årsagen. Og hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med, at finde ud af, hvordan du gerne vil have det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg arbejder med en meget stor respekt for hvem du er, og hvor du kommer fra, da vi alle sammen har vores egen unikke "historie".  Jeg er udover din unge coach også din professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen i mod en den ændring/forandring du ønsker.

Som unge coach, kan jeg hjælpe dig med:

 • At styrke dit selvværd og selvtillid så du er klædt på til de mange udfordringer du står overfor – både nu og i fremtiden
 • At håndtere og forebygge stress
 • Løsninger til at håndtere Kæreste problemer
 • At styrke dit selvværd, selvtillid og mod, så du kan gå til eksamen med ro og overblik
 • At blive bevidst om hvilken skole og uddannelse du skal vælge
 • Genfinde motivationen og lysten til at gå i skole, fortsætte på den uddannelse du er i gang med.
 • At sætte mål for din skolegang, folkeskole, gymnasie eller anden uddannelse ud fra dine egne indre værdier og ønsker.
 • At løse konflikter og problemstillinger med lærere, venner/veninder eller kærester
 • At blive mere åben og turde sige mere i klassen og blandt venner/veninder
 • At kunne sige fra overfor andre, sætte grænser og have det godt med det

Få bedre selvværd og selvtillid

 

Andre problemstillinger og udfordringer jeg hjælper dig med er

 • Mobning (Offer eller mobber)
 • Eksamensangst
 • Stress
 • Generthed og indesluttethed
 • Misbrug (Alkohol, hash, speed, kokain)
 • Mange tanker der kværner rundt hele tiden
 • Problemer med forældre
 • Ondt i maven eller andre uforklarlige smerter

Teenage problemer

Jeg havde problemer med mine forældre og mit temperament, og har efter 2 sessioner hos Michael fundet ud af, at det ikke kun var mine forældre der havde fejlen, men også mig selv. Jeg har fået en meget større selvindsigt og forholdet til mine forældre er blevet meget bedre. Teenage coachingen hos Michael har endvidere gjort, at jeg har lært at håndtere mit temperament, så jeg ikke farer så hurtigt op mere.

Lars Sørensen

Jeg havde nogle store problemer med en af mine lærere på den efterskole jeg gik på. Efter en enkelt Coaching session hos Michall, hvor vi b.la. arbejdede med gamle mønstre og overbevisninger, fandt jeg ud af at min lærer faktisk kun var interesseret i at hjælpe og støtte mig.

Coachingen hos Michall gjorde at jeg fik et rigtigt godt forhold til min lærer i den sidste tid jeg havde på efterskolen.

Cathja Elisabeth

Cathja Elisabeth

Jeg kontaktede Michael om teenage-coaching, da jeg b.la. havde store problemer med ondt i maven - det er noget jeg altid har kæmpet med, men det seneste halve år begyndte det at tage overhånd og det endte simpelthen at fylde hele min hverdag, liv og hoved. Jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til at få styr på mine tanker og mit liv.

Efter nu fire sessioner hos Michael har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv - deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd. Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske - en bedre udgave af mig selv. Jeg kan kun sige positive ting om coachingen hos Michael - han bruger nogle teknikker og spørgemetoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene. Teenage-coachingen hos Michael har været livsændrende for mig!

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michael. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.

Karen Lindehammer

Karen Lindehammer

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michael. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver. Han bruger nogle teknikker og spørge metoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene.

Karen Lindehammer

Kontakt mig og hør nærmere om dine muligheder med Unge Coaching

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14

Eller udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

Unge coaching

hjælp til unge med lavt selvværd
hjælp til unge med stress
.

Bedre selvværd for unge

Læs mere om dine muligheder for at få et bedre selvværd

Bedre selvværd

 

Hjælp til stress

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp til stress.

Hjælp til stress

 

Selvværdskursus

Selvværdskursus for unge og voksne. Læs mere om kurset herunder.

Selvværdskursus