Stresskonsulent uddannelse

Lær effektive metoder til håndtering og forebyggelse af stress

Tag en stresskonsulent uddannelse og lær hvordan du hjælper andre med forebyggelse og håndtering af stress.

Som stresskonsulent kan du arbejde som selvstændig stresskonsulent, eller fungere som intern stresskonsulent i en privat eller offentlig virksomhed.

Hvis du vil arbejde med stress, enten som selvstændig stresskonsulent eller som intern stresskonsulent i en virksomhed, kan du tage vores stresskonsulent uddannelse, hvor du bliver uddannet til Certificeret Stressvejleder og stresskonsulent.

Derfor skal du tage en stresskonsulent uddannelse

Stress har alvorlige konsekvenser for den enkelte person der rammes af stress og alvorlige økonomiske konsekvenser for virksomheden og samfundet. Der er derfor et stigende behov for kvalificerede stresskonsulenter, der er uddannet til at hjælpe enkelt personer og virksomheder med, at håndtere og forebygge stress.

På stresskonsulent uddannelsen får du en grundig viden om hvad stress er, og du lærer hvordan du via samtaler, metoder og teknikker hjælper andre mennesker med forebyggelse og håndtering af stress.

Stresskonsulent

Næste hold starter:

Mandag den 4. april 2022

Læs mere om uddannelsen her

Sådan reagerer hjernen på stress, hvis stressen ikke standses i tide

- det kan du være med til at forhindre når du har en uddannelse som stresskonsulent

På videoen til højre (engelsk tale), kan du se hvordan stress påvirker vores hjerne hvis der ikke bliver gjort noget for at forhindre, at stressen udvikler sig til alvorlig stress.

Med en stresskonsulent uddannelse lærer du helt præcis hvordan, du kan hjælpe andre mennesker med at standse stress i udvikling, så det ikke får alvorlige konsekvenser for den enkelte person.

Du vil som uddannet stresskonsulent kunne hjælpe enkelt personer med forebyggelse og håndtering af stress, samt rådgive og vejlede teamet, organisationen og ledelsen i forebyggelse og håndtering af stress

Du kan læse mere om vores stresskonsulent uddannelse på nedenstående link.

Læs mere om uddannelsen her

Øvrige kurser og uddannelser i stresshåndtering og stress

Jeg udbyder herudover forskellige kurser i stresshåndtering, hvor du lærer at forebygge og håndtere deres egen stress. Kurserne i stresshåndtering afholdes som åbne kurser og som interne kurser i virksomheden.

Herudover udbyder jeg en af Danmarks mest unikke stresscoach uddannelser, hvor du bliver specialist uddannet i stresscoaching. Du kan med denne uddannelse fungere som selvstændig stresscoach eller som intern stresscoach og stresskonsulent i en virksomhed.

Bliv Certificeret stresscoach og stressbehandler

Mit arbejde som stresskonsulent

stresskonsulentMit arbejde som stresskonsulent består, udover at uddanne stresskonsulenter, i at hjælpe, privat personer, medarbejdere, ledere og chefer, der er ramt af alvorlig stress, tilbage til et liv uden stress. Det vil sige hjælpe dem med at blive afstresset og lære dem hvordan de håndterer og forebygger fremtidig stress i privatlivet og i arbejdslivet.

Har du brug for hjælp til at komme af med din stress

Er du ramt af stress og har brug for hjælp til at komme af med din stress? Så skal du gennem et stresscoaching forløb. Som din stresskonsulent og Certificeret stresscoach hjælper jeg dig af med din stress. Du kan få yderligere information om hjælp til din stress på nedenstående link.

Stresscoaching - effektiv hjælp til din stress

Herudover er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 42 16 47 14 for spørgsmål om stress og vores kurser og uddannelser i stresshåndtering.

Alle henvendelser er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714