Stresshåndtering uddannelse

Tag en uddannelse i stresshåndtering og hjælp andre mennesker med stress

Stresshåndtering uddannelseHvis du ønsker at hjælpe andre mennesker med stress, giver en stresshåndtering uddannelse dig de bedste forudsætninger for, at arbejde med mennesker der enten er ved at udvikle stress, eller allerede har udviklet stress. På vores uddannelser i stresshåndtering lærer du hvordan du hjælper andre med at behandle, håndtere og forebygge stress.

Du kan tage en stresshåndtering uddannelse, hvor du bliver Certificeret stressvejleder og stresskonsulent, der uddanner dig til at støtte, rådgive og vejlede andre mennesker med stress. Både enkelt personer og teams og ledelse i en privat eller offentlig virksomhed. Når du har taget en stressvejlederuddannelse, kan du efterfølgende tage overbygningen som Certificeret stresscoach, hvor du endvidere bliver uddannet i at behandle alvorlig stress hos enkelt personer.

Stressvejleder uddannelsen er den grundlæggende uddannelse i stresshåndtering og forebyggelse af stress. Her vil du lære alt om hvad stress er og hvordan den udvikler sig til alvorlig stress, hvis ikke der bliver gjort en forebyggende indsats. Du vil endvidere lære hvordan du vurderer stressbelastningen hos enkeltpersoner, teams og ledelse, og du lærer hvordan du forebygger og håndterer stress hos enkeltpersoner, teams, ledelse og organisation.

Herudover lærer du hvordan du gennemfører de forskellige typer af stressvejleder samtaler, herunder stress og sygemelding samt tilbagevenden til job efter en sygemelding med stress.

Uddannelsen til Certificeret stressvejleder består af 4 moduler af 2 dages varighed inkl. Certificering. Du skal endvidere påregne tid til træning i øvegrupper samt individuel supervision under din uddannelse.

Du kan læse meget mere om uddannelsen til Certificeret Stressvejleder på nedenstående link.

Stressvejlederuddannelsen >>>

Stresscoach uddannelsen er en overbygning på stressvejlederuddannelsen. På din overbygning som certificeret stresscoach bygger vi videre på alt det du har lært på din stressvejlederuddannelse. Du lærer forskellige metoder og teknikker til hvordan du behandler alvorlig stress, herunder terapeutiske metoder og teknikker.

Overbygningen som Certificeret stresscoach består af 2 moduler af 2 dages varighed og 1 modul af 1 dags varighed. Herudover skal du påregne tid til øvegrupper, individuel supervision samt gennemførelse af minimum 15 stressscoaching samtaler mellem de enkelte moduler. Du vil endvidere skulle lave en skriftlig opgave der skal fremsendes inden modul 3. Herudover vil der være en skriftlig og praktisk Certificering som stresscoach.

Forudsætning for deltagelse på stresscoach uddannelsen er, at du har gennemført og bestået certificeringen på stressvejlederuddannelsen.

Bliv Certificeret Stressvejleder

stressvejlederuddannelse

På vores Certificerede Stressvejleder uddannelse og uddannelse i stresshåndtering, bliver du uddannet til at kunne varetage rollen som professionel stressvejleder på et højt niveau. Enten som intern stressvejleder i en virksomhed, eller som selvstændig stressvejleder.

Uddannelse i stresshåndtering

Bliv Certificeret Stresscoach

stresscoach uddannelse

På vores Certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse bliver du uddannet til, at kunne hjælpe alvorlig stressramte mennesker tilbage til et liv uden stress. Vores certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse, er en overbygning på din stressvejleder uddannelse.

Stresscoach uddannelse

Kurser i stresshåndtering

Vi tilbyder udover vores uddannelser i stress også forskellige kurser i stresshåndtering og stress. Kurserne henvender sig til private samt til medarbejdere, ledere og chefer i private og offentlige virksomheder. Du kan læse mere om vores kurser i stress på nedenstående link.

Kurser i stresshåndtering og stress >>>

Har du spørgsmål til vores uddannelser i stresshåndtering og stress

Såfremt du har spørgsmål til vores uddannelser i stresshåndtering og stress, er du meget velkommen til at kontakte Michall Winkler på tlf. 42 16 47 14, eller benytte dig af kontaktformularen herunder, hvorefter jeg kontakter dig.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714