Stresscoach

Stresscoaching er en effektiv og målrettet hjælp mod stress

Jeg er stresscoach og tilbyder professionel stresscoaching til dig der har fået stress.

Stresscoaching er en effektiv og målrettet hjælp mod stress. Når du modtager stresscoaching får du hjælp til, at blive afstresset og  hjælp til, at forebygge og håndtere stress i dit arbejdsliv og dit privatliv.

Når du modtager stresscoaching som hjælp mod din stress, får du den mest effektive og vedvarende metode, der sikrer dig, at du efter et kort forløb har fået stressen ud af din krop. og har lært hvordan, du undgår alvorlig stress i fremtiden.

Som din stresscoach hjælper jeg dig, via et 1:1 stresscoaching forløb, over en periode på 12. uger, af med din stress. Og jeg hjælper og lærer dig hvordan du forebygger og håndtere fremtidig stress, så du aldrig får stress igen.

Stresscoaching anvendes både som afhjælpende og forebyggende metode, og har endvidere fokus på, at du får balance i dit liv igen.

I dit stresscoaching forløb arbejder vi endvidere med, at ændre på årsagerne til det der har givet dig stress. Og hvordan du tackler årsagerne, så de ikke længere giver dig stress.

- En tilstand uden stress, er en tilstand af perfekt helbred -

Stresscoach Michall Winkler

Michall Winkler
Certificeret Stresscoach og stressbehandler

Stresscoaching effektiv og målrettet hjælp mod stress

Stresscoaching er et målrettet og individuelt stressforløb til behandling af stress. Du bliver afstresset, og du lærer hvordan du forebygger og håndterer stress fra dit arbejdsliv og dit privatliv. Du får endvidere din egen personlige "Antistress værktøjskasse".

Hvad er en stresscoachI din stresscoaching arbejder vi både med dine stressymptomer og årsagerne til din stress

For at du fremover, kan leve et liv uden stress, har jeg som din stressscoach både fokus på, at fjerne dine stresssymptomer og fokus på, at fjerne årsagerne til det, der har givet dig stress. Herunder hvordan du tackler udefra kommende årsager, som du ikke selv har indflydelse på.

Hvad er stresscoachingMed stresscoaching får du et liv i mental og fysisk balance

Med stresscoaching opnår du mental og fysisk balance. Du får mere energi og overskud til dig selv, din familie og dit job. Du opnår større livsglæde, overblik og flow i din dagligdag med dig selv i "førertrøjen". Du ved hvordan du holder dig selv fri af stress fremadrettet.

Stresscoaching er den rigtige hjælp til dig, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående symptomer

Hvis du kan svare ja til flere af nedenstående symptomer, har du med stor sandsynlighed stress, og har brug for hjælp fra en stresscoach til, at komme af med dine stresssymptomer igen. Ligesom du har brug for hjælp til, at få ændret på årsagerne til det, der har givet dig stress.

I din stresscoaching arbejder vi målrettet med, at behandle din stress og vi arbejder med, at ændre årsagerne til det, der har givet dig stress.

Nedenstående stresssymptomer er tegn på, at du har stress

Hvis du oplever nogle af nedenstående stresssymptomer, har du med stor sandsynlighed udviklet en stressbelastning,

 • Svært ved at falde i søvn, sover dårligt om natten, søvmangel eller søvnløshed
 • Tankemylder, bekymringstanker og grublerier
 • Svært ved at huske, manglende koncentration eller overblik
 • Mere irritabel eller aggressiv end normalt
 • Uforklarlige smerter (Som din læge ikke kan komme med en forklaring eller årsag til)
 • Lettere til tårer end normalt / grådlabil
 • Træthed, svimmelhed eller vejrtrækningsproblemer
 • Oplever at du er begyndt at trække dig mere og mere socialt, og ikke som førhen kan rumme for mange mennesker
 • Sitren eller spændinger i kroppen eller svært ved at falde til ro / rastløshed
 • Manglende glæde eller nedsat humoristisk sans
 • Nedsat sexlyst
 • Svært ved at tage dig sammen til daglige gøremål / manglende lyst eller overskud
Tag en stresstest og find ud af dine eventuelle stressbelastning

En god indikator på om du har udviklet en stressbelastning er, at tage en stresstest.

Stresstesten vil afsløre om du har stress, og hvor alvorlig din stressbelastning eventuelt er.

Hvis testen viser, at du har en middel eller alvorlig stressbelastning, anbefaler jeg, at du får stresscoaching som hjælp til, at komme af med din stress igen.

Det er dog vigtigt, at du rådfører dig med en stresscoach eller din læge først, da testen i nogle tilfælde, kan skyldes andre årsager end stress.

Udfyld nedenstående elektroniske stresstest og find din stressbelastning

Stresscoaching symptomer på stress

Stress er IKKE en sygdom, men derimod en overbelastning af din krop og psyke. Stress opstår, når du gennem længere tid, har overforbrugt dine evner og ressourcer, i forhold til de krav der stilles til dig fra dine omgivelser, og de krav du stiller til dig selv.

Du kan læse mere om stress og overbelastning her.

Stresscoaching for private og virksomheder

- når du ønsker hjælp til at blive stressfri, samt hjælp til håndtering og forebyggelse af stress

Stresscoaching

Stresscoaching er både for private og for medarbejdere, ledere og chefer i private og offentlige virksomheder, der har fået stress.

Uanset om du er i arbejde eller om du er blevet sygemeldt med stress fra din arbejdsplads, er stresscoaching en effektiv og varig metode til at komme af med din stress igen.

Stresscoaching er for dig der:

 • Har alvorlig stress, langvarig eller kronisk stress.
 • Er sygemeldt med stress.
 • Er begyndt at mærke stresssymptomer og på vej til, at udvikle stress.
 • Gerne vil lære, hvordan du forebygger og håndterer stress, og dermed undgå, at udvikle en alvorlig stressbelastning.

Priser stresscoaching

Få en uforpligtende snak med en stresscoach omkring din stress situation

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 42 16 47 14 for en snak og afklaring af din situation eller stressbelastning. Eller hvis du har andre spørgsmål til stress eller stresscoaching. Det kan være i forhold til dig selv eller en du kender. Som stresscoach har jeg naturligvis tavshedspligt, og det gælder også det vi taler om i telefonen.

Alle henvendelser er naturligvis helt uforpligtende.

Du kan også kontakte mig online, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.     Kontakt mig online her

Som din Stresscoach hjælper jeg dig tilbage til et liv uden stress

Når du har stress, skal du hurtigst muligt have hjælp til at komme af med din stress igen, da der kan være stor risisko for, at din stress kan udvikle sig til depression, hjertekar sygdomme m.fl.

Den mest effektive hjælp til at komme af med din stress, er et individuelt stresscoaching forløb på i alt 7 samtaler, fordelt over en periode på ca. 12 uger.

I dit stresscoaching forløb med mig som din stresscoach, vil du gennem afstressende metoder, læring, coachende samtaler og teknikker, mentoring, vejledning og støtte, komme af med din stresss.

Du vil blive hjulpet tilbage til et stressfrit liv med mental og fysisk balance samt en større livsglæde.

Alle stresscoaching samtaler med mig som din personlige stresscoach er individuelle samtaler, og foregår i trygge og tillidsfulde rammer. 

Du vil, under stresscoaching samtalerne endvidere blive 100 % bevidst om årsagerne til det der stresser dig, og lære hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress. Både i forhold til dit arbejdsliv og dit privatliv, så du ALDRIG nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over dit liv og dermed dit helbred og livskvalitet.

Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne

Charlotte Madsen

Efter at have afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall føler jeg virkelig, at jeg har fået mit liv tilbage. Jeg har genfundet min livsglæde, energi og er begyndt at motionere og spise sundt igen.

Da jeg startede hos Michall havde jeg b.la. tanker om at kaste mig ud fra stilladset da jeg ikke kunne overskue noget mere. Jeg var træt hele tiden, kunne ikke sove og havde problemer med at huske og masser af tanker der kørte rundt i mit hoved hele tiden. Jeg har i forløbet hos Michall lært rigtig meget om stress og hvordan jeg tackler fremtidige stress situationer.

Jeg vil anbefale alle andre der er ramt af stress til, at få hjælp så hurtigt som muligt

Casper Toftegård, Murer

Stresscoaching - praktisk og handlingsorienteret hjælp

Stresscoaching er en praktisk og handlingsorienteret hjælp til behandling af stress. Du bliver fri for stress samtidig med, at du lærer hvad stress er. Du lærer hvordan du selv kan få stressen ud af din krop, og du lærer hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress, både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Individuel Stresscoaching - de vigtigste fordele

 • Du får et stressfrit liv med balance i dagligdagen mellem dit arbejdsliv og privatliv, fritid m.fl.
 • Alle samtaler er personlige samtaler 1:1 og foregår face to face
 • Du bliver fulgt tæt af mig under hele forløbet, og har altid mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler
 • Dit stresscoachingforløb er et individuelt forløb, og tilpasses lige præcis dig og din situation, da årsagerne til stress kan være meget forskellige
 • Du får en professionel og certificeret stresscoach, der ved hvad det vil sige, at være ramt af alvorlig stress - både i privatlivet og arbejdslivet
 • Alle samtaler har en længde af 1-1,5 times varighed. Dette giver større fleksibilitet og sikrer dig den nødvendige tid i samtalen.
 • Du får en ekstra livline, hvor du har mulighed for, at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten pr. telefon, mail eller sms.
 • Du får din egen personlige antistress værktøjskasse til håndtering og forebyggelse af stress fremadrettet.
Stresscoaching

Dit udbytte af stresscoaching

Når du afslutter dit stresscoaching forløb efter 12. uger, har du opnået følgende udbytte

 • Du er kommet af med din stress.
 • Du har fået et stressfrit liv i fysisk og mental balance samt større livsglæde.
 • Du har fået fornyet energi, lyst og glæde til daglige gøremål, arbejdsopgaver og fritidsinteresser.
 • Du har lært effektive afstressnings metoder og teknikker.
 • Du ved hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress - både i dit arbejdsliv og i dit privatliv - så du ALDRIG bliver stresset igen
 • Du har lært dine stressårsager at kende, og du ved hvordan du skal tackle dem.
 • Du har fået ændret gamle uhensigtsmæssige vanemønstre og tankemønstre til nye og støttende.
 • Du har lært at sige til og fra og sætte grænser.
 • Du har fået styrket dit selvværd og selvtillid.
 • Du har lært at skabe struktur og overblik og prioritere det vigtigste i en travl dagligdag.
 • Du har fået metoder, teknikker og værktøjer til afstressning, håndtering og forebyggelse af fremtidig stress.
 • Du har fået nye tanke- og handlemønstre der støtter dig i, at holde dig selv fri af stress.

Dit stresscoaching forløb indeholder

For at din stresscoaching skal være effektiv indeholder forløbet nedenstående elementer

 • Afstressning, genskabelse af din energibalance og mentalafslapning.
 • Mindfulness baserede metoder og teknikker til afstressning og forebyggelse af stress.
 • Læring i hvad stress er, og bevidstgørelse om årsagerne til det der stresser dig.
 • Du lærer at mærke og reagere på din krops stresssignaler, inden det udvikler sig til skadelig stress.
 • Coachende samtaler, metoder og teknikker
 • Afkodning og oprydning af uhensigtsmæssige tankemønstre, adfærdsmønstre, vaner og overbevisninger.
 • Læring og instruktion i praktiske, effektive og handlingsbaserede metoder og teknikker til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress.
 • Terapeutiske metoder og teknikker til oprydning i tanker, vaner og overbevisninger.
 • Læring, støtte, vejledning og mentoring på din vej mod et liv uden stress.
 • For størst mulig effekt i din stresscoaching, tilpasses de enkelte metoder og teknikker individuelt til dig, og de årsager der er grunden til din stress.
 • Din personlige antistress værktøjskasse.
Stresscoaching

Metoderne i stresscoaching sikrer dig, at du får stressen helt ud af din krop. Og at du fremover er bedst muligt rustet til, at forebygge og håndtere fremtidige stresssituationer i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

Stresscoaching hos mig som din personlige stresscoach, erstatter behandling hos psykolog eller terapeut og egner sig til psykiske raske mennesker, der har stresss, har været stresset i længere tid, har alvorlig stress, eller er sygemeldt fra jobbet pga. stress. Herunder også dig der eventuelt har udviklet stressrelateret angst.

Det siger nogle af mine tidligere kunder, der har benyttet sig af mig som deres stresscoach

Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne.

Charlotte Madsen

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rhode Nielsen

Kære Michall

Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt - også selvom du sagde det 🙂 Det er ligesom om at nogen har fjernet de "vægte" jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!

Susanne Lundgreen

Stresscoaching

Kære Michall Jeg vil gerne sige dig en stor tak for et rigtig givende stresscoachingforløb. Jeg valgte dig på opfordring fra min læge der anbefalede en stresscoach frem for en psykolog og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Efter vores samtaler, øvelser og hjemmearbejde m.m. føler jeg mig helt rask og har virkelig lært, hvordan det er at leve i nuet og helt uden stress. En rigtig stor ting for mig var, at jeg gennem hele forløbet var i stand til at passe mit arbejde, selvom det var hårdt.

Søren

stresscoachingforløb

Jeg har virkelig fået øjnene op for at jeg kan ændre mig, og havde i sommers aldrig troet på, at jeg ville blive rask igen. Jeg er blevet rask og er kommet af med min stress og angst.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Jeg er, efter stresscoaching forløbet hos Michall, fri af min stress og angst. Jeg ved hvordan jeg skal tackle fremtidige situationer, så jeg aldrig nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over mit liv og helbred.

Camilla Petersen, 27 år

Stresscoaching

Mit stresscoaching forløb hos Michall har været rigtig givende. Det har gjort mig i stand til, langt bedre, at håndtere de stressende situationer i mit arbejdsliv. Og ikke mindst har det givet en indsigt i nogle mekanismer, der kan forhindre at situationerne udvikler sig til stress.

Morten Pristed, International Chef

Stresscoaching

Hvorfor skal jeg vælge stresscoaching til behandling af stress?

Har du ligesom så mange andre fået stress? Føler du dig ofte stresset og har svært ved, at få din dagligdag til at hænge sammen? Har du svært ved at finde ro og nærvær? Er du sygemeldt med stress fra din arbejdsplads? Eller har du haft stress og er bange for, at det vil ske igen?

Så er du bestemt ikke alene. Mange mennesker har det ligesom dig, både kvinder og mænd. Det ved jeg fordi jeg som stresscoach dagligt hjælper mange mennesker tilbage til et liv uden stress.

Det er ganske almindelige mennesker som dig og mig, der over en periode, kortere eller længere, har overset kroppens stresssignaler, og derfor er havnet i en situation med alvorlig stress der gør, at de har brug for hjælp fra en stresscoach til at komme af med deres stress igen.

I et stresscoaching forløb, har jeg som din stresscoach, fokus på fire indsatsområder, der allesammen har en afgørende betydning for, at du aldrig nogensinde igen, bliver ramt af stress.

Afstressning og genskabelse af din energibalance

I forbindelse med din stresscoaching, bliver du afstresset samtidig med, at vi genskaber din energibalance. Du bliver introduceret til og trænet i afstressende metoder og teknikker, som du skal praktisere i mellem vores samtaler.

Dette gør, at du forholdsvis hurtigt kommer af med din stress. Ligesom du vil kunne anvende metoderne selv, efter afslutning af dit stresscoachingforløb.

Ændring af årsager til det der har givet dig stress

Udover, at blive afstresset og dermed fjerne dine stresssymptomer, er en vigtig del i dit stresscoachingforløb, at finde frem til årsagerne til det, der har givet dig stress.

Vi arbejder i løbet af forløbet målrettet med, at fjerne årsagerne til din stress. Da du i modsat fald meget hurtigt, risikerer at udvikle stress igen.

Fjerner vi årsagerne til det der stresser dig, fjerner vi samtidig din stresssymptomer og din stressbelastning.

Forebyggende redskaber og metoder til stress

Du bliver endvidere trænet i redskaber, teknikker og metoder til, at forebygge fremtidig stress. Så du dermed selv bliver i stand til, at forebygge fremtidig stress. Både i forhold til dit job og dit privatliv. Metoderne du lærer, skal du endvidere træne og praktisere i mellem vores samtaler.

Dette sikrer dig, at du på en nænsom og hensigtsmæssig måde, får metoderne integreret, som nye og støttende vaner i forhold til forebyggelse af stress.

Metoder og teknikker til håndtering af stress

I en ofte travl dagligdag kan du ikke undgå, at komme i stressede situationer i dit job og i dit privatliv. Du bliver derfor introduceret og trænet i metoder og teknikker til håndtering af stress.

Metoder som du, kan anvende i din dagligdag, så du til enhver tid, kan handle i forhold til den pågældende situation. Og dermed undgå, at stressen får lov til at overtage.

 

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rohde Nielsen

Efter jeg kom i gang med et stresscoaching forløb hos Michall må jeg sige, at det fjernede en masse stress meget hurtigt.

Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende foran sig og han har empati med sig i alt han gør.

Han har været god til at bære igennem når ting har været svære at håndtere og han er god til at acceptere de grænser jeg måtte have overfor forskellige svære emner vi har været omkring undervejs. De grænser er dog siden blevet flyttet, så jeg har plads til at være mig selv igen.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at stress behøver man hjælp til at fjerne og det skal være hos en person man har fuld tillid til – sådan som jeg har til Michall.

Jeg er taknemmelig over at have fået mit liv tilbage igen – efter at have haft det på meget lavt blus i de sidste 10 år. Tak for hjælpen Michall!

Lone Schaadt, Tekstilkunstner

Derfor er stresscoaching hos mig effektiv til behandling af din stress

Stresscoaching med effektive metoder

En af grundene til, at stresscoaching hos mig er en af de mest effektive metode til stressbehandling er, at jeg som din stresscoach, anvender en kombination af de metoder, som jeg har beskrevet for dig tidligere. Det er nemlig min erfaring, at det kan være meget forskelligt fra person til person, hvad der stresser os hver i sær.

Det er også forskelligt fra person til person, hvilke metoder der er de mest effektive til behandling af stress. Det afhænger eksempelvis af, hvilken type du er, og hvilken stressbelastning du har. Herunder også hvilke årsager der er til din stress.

- En tilstand uden stress, er en tilstand af perfekt helbred -

Stresscoaching med implementering og træning

En anden grund til, at stresscoacing er så effektivt til behandling af stress er, at du efter hver stresscoaching samtale i dit stress forløb, skal implementere, træne og praktisere de forskellige metoder og teknikker du lærer- og arbejder med hos mig indtil vi mødes igen.

Du vil i den forbindelse opdage, at det er her du mærker og oplever den største fremgang og udvikling i forhold til din afstressning. Og at din evne til at forebygge og håndtere stress, bliver bedre og bedre.

 

Som din stresscoach sørger jeg naturligvis for, at vi bygger stille og roligt på i et tempo der passer helt præcist til dig, din situation samt den stressbelastning du er udsat for.

Metakognitiv Stresscoaching

Dine egne tanker er årsag til ca. 50 % af den stress du oplever. For nogle menneskers vedkommende mindre og for andre væsentlig mere.

Når tankerne er årsag til den stress du oplever, anvender jeg, udover de øvrige metoder og teknikker i din stresscoaching, også metakognitive metoder og teknikker, der har en evidensbaseret virkning på stress i forbindelse med tanker.

Du lærer kort og godt, hvordan du undgår at give dine bekymringer og grublerier m.fl. opmærksomhed, så det er dig der styrer dine tanker, og ikke tankerne der får lov til, at styre dig.

Jeg er også uddannet Metakognitiv stresscoach.

Stressmodellen A.K.T.I.V. - Ekspertmodellen til din vej ud af stress

Stressmodellen A.K.T.I.V TM er en ekspertmodel til behandling af stress. Metoden er dels baseret på min ekspertviden gennem mit arbejde de sidst fem år, som professionel stresscoach og stressbehandler, hvor jeg har hjulpet +300 mennesker tilbage til et liv uden stress. Og dels på min faglige viden, uddannelser og egne personlige erfaringer med stress og stresshåndtering.

Metoden er endvidere understøttet af forskningsbaseret viden inden for afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress.

Stresscoaching metoden AKTIV - stressmodel

Download beskrivelse af stresscoachingforløb

 

Du kan læse meget mere om metoden og hvordan dit stresscoaching forløb foregår i praksis ved, at klikke dig videre på nedenstående knap.

Sådan foregår dit stress forløb i praksis

 

- En tilstand uden stress, er en tilstand af perfekt helbred -

Stresscoaching

Stresscoaching er et individuelt stressforløb med mig som din stresscoach

Da årsagerne til stress kan være meget forskelligt fra person til person, det der stresser dig stresser ikke nødvendigvis en anden, er stresscoaching hos mig altid et individuelt forløb, der tilpasses lige præcis dig og din situation.

Udover de metoder og teknikker jeg allerede har beskrevet for dig til afstressning, forebyggelse af stress og stresshåndtering, arbejder vi med, at ændre dine gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, vaner og overbevisninger til nye og støttende. Da det er det er dine tanker, vaner og overbevisninger, der i kombination med de situationer du står overfor i din dagligdag, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller privat, er de nogle af de grundlæggende årsager til, om du bliver stresset eller ikke stresset.

Michall Winkler, Stresscoach

Jeg hjælper dig, via professionel stresscoaching, med at blive stressfri, og finde tilbage til dig selv og dit naturlige overskud. Jeg hjælper dig med, at genfinde balancen i dit liv. Både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. 

Jeg hjælper dig, så du fremover bliver i stand til, at håndtere og forebygge fremtidig stress, så du ALDRIG mere bliver så stresset, at det går ud over dit liv og helbred.

Jeg tilbyder stresscoaching til privatpersoner, og til medarbejdere, ledere og chefer i virksomheder. 

Jeg er Certificeret Stresscoach og stressterapeut samt Metakognitiv Stresscoach. Jeg her endvidere for år tilbage selv været ramt af alvorlig stress. Så jeg har både den faglige, private og personlige erfaring i forhold til stress. Jeg har kunder i stresscoaching fra det meste af Sjælland, herunder Køge, Slagelse, Holbæk, Ringsted og København.

Stresscoaching - Priser og yderligere information

Herunder finder du priser på stresscoaching samt yderligere praktisk information.

Det koster et stresscoaching forløb

Stresscoaching forløb til behandling, forebyggelse og håndtering af stress

Forløbet indeholder

 • 7 samtaler af 60 - 90 minutters varighed for, at sikre dig optimalt udbytte af samtalen.
 • Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker
 • En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.
 • Gratis opfølgende samtale over telefonen 1. måned efter afslutningen af dit stresscoaching forløb

Alle priser er inkl. moms for private og kan betales i rater efter aftale.

For virksomheder tillægges priserne 25 % moms.

Kr. 6.975,-

Udvidet stresscoaching forløb inkl. opbygning af selvværd

Det udvidede stresscoaching forløb indeholder udover, behandling, forebyggelse og håndtering af stress, også en intensiv indsats med fokus på styrkelse af dit selvværd i relation til stress.

9 samtaler af 1-1,5 times varighed

NADA Øreakupunktur som supplement til din stressbehandling (Dette er naturligvis frivilligt)

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker

En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.

Kr. 8.600,-

Øvrige priser på stresscoaching

Forebyggende stresscoaching forløb

3 samtaler af 1-1,5 times varighed

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse og håndtering af stress

Kr. 2500,-

Forebyggende stresscoaching samtale

1 samtale af 1,5 timers varighed.

Udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse af stress.

Kr. 1.275,-

NADA Akupunktur et Gratis tilvalg til din stresscoaching

NADA Akupunktur som supplement til din stresscoaching

Du har mulighed for at tilvælge gratis NADA Akupunktur, som supplement til din stresscoaching.

NADA akupunkturen gør den primære stresscoaching endnu bedre, og dermed øges dit udbytte af din samlede stresscoaching.

NADA akupunktur i forbindelse med stresscoaching har følgende virkninger:

 • Dæmper din stress, angst og søvnløshed.
 • Øger dine kognitive kompetencer.
 • Virker på trods af forsvar.
 • Afbalancerer din krop og psyke.
 • Skaber kontakt til dine følelser.
 • Styrker dig fysisk og psykisk.

stresscoaching og NADA akupunktur

Gratis indledende screening samtale med stresscoach

Før du beslutter dig for et stresscoaching forløb, tilbyder jeg dig en gratis indledende screening samtale over telefonen.

Formålet med samtalen er, at vurdere din nuværende stressbelastning og eventuelt årsagerne til den stress du oplever. Herudover har du selvfølgelig mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med forløbet.

Download beskrivelse af dit stresscoaching forløb

Stressmodellen A.K.T.I.V TM er en ekspertmodel til stresscoaching og behandling af stress.

Metoden til stresscoaching og stressbehandling er baseret på min ekspertviden gennem mit arbejde de sidst seks år, som professionel stresscoach og stressbehandler. Og baseret på forskning inden for afhjælpning forebyggelse og håndtering af stress.

Metoden er understøttet af forskningsbaseret samt evidensbaseret viden inden for afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress.

Du kan downloade en beskrivelse af dit stresscoaching forløb på billedet herunder.

Beskrivelsen indeholder en detaljeret beskrivelse af dit stresscoahing forløb.

Få hjælp til din stress med stresscoaching

 

Du kan enten ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for de næste 24. timer.

Stressscoaching

Kære Michall

Da jeg startede i stresscoaching hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv.

Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til.

Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer, metoder og teknikker til at komme ovenpå igen.

Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for i forbindelse med behandlingen af min stress.

Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

- Isabella Aagaard -

Se flere kundeudtalelser her