Stress og stresshåndtering Roskilde

stresshåndtering roskilde

Få hjælp til stresshåndtering og stress i Roskilde

Har du fået stress og har brug for hjælp til stresshåndtering og hjælp til at komme af med din stress, så er hjælpen lige om hjørnet hvis du bor i Roskilde.

Jeg har lokaler på adressen

Vindingevej 34 A
4000 Roskilde

Lokalerne ligger ca. 15 minutters gang fra Roskilde station

Jeg er certificeret stresscoach, og hjælper dig med at komme af med din stress, og samtidig genskabe en naturlig balance i dit liv, så du aldrig mere bliver så stresset, at det går ud over dit helbred. Du får endvidere hjælp og værktøjer til, at håndtere og forebygge fremtidig stress i dit privatliv og arbejdsliv.

Er du sygemeldt med stress?

Når du er sygemeldt med stress, og får professionel hjælp til at komme af med din stress, tager en gennemsnits sygemelding ca. 2. måneder. Får du ikke professionel hjælp, kan en sygemelding tage meget længere tid, ligesom der er stor risiko for tilbagefald, når du starter på arbejde igen, hvis du ikke har fået den rigtige hjælp til at blive stressfri og håndtere og forebygge fremtidig stress.

Professionel hjælp til din stress

Når du har fået alvorlig stress, hvad enten du er sygemeldt eller ikke sygemeldt fra din arbejdsplads, vil jeg anbefale dig et individuelt stresscoaching forløb. Stresscoaching forløbet foregår over en periode ca. 12 uger fordelt på 7 samtaler af 1-1,5 times varighed.

Sådan foregår et stresscoaching forløb

Tag et kursus i stresshåndtering

Hvis du ikke har udviklet alvorlig stress, og gerne vil lære at tackle din egen stress og dermed at undgå at udvikle alvorlig stress, så har du også mulighed for at tage et kursus i stress og stresshåndtering. Du finder yderligere information om kurset på nedenstående link.

Kursus i stresshåndtering

Bliv Certificeret Stressvejleder - tag en uddannelse i stresshåndtering

Kunne du tænke dig at hjælpe andre mennesker eller virksomheder med at forebygge og håndtere stress? Så kan du tage vores uddannelse i stresshåndtering og blive Certificeret Stressvejleder. Som Certificeret Stressvejleder kan du arbejde som stressvejleder eller stresskonsulent internt i en virksomhed, kommune, jobcenter eller anden offentlig virksomhed. Eller du kan arbejde som selvvstændig stressvejleder og stresskonsulent.

Du kan læse mere om uddannelsen på nedenstående link.

Uddannelse i stresshåndtering

Det siger nogle af mine tidligere kunder

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714