Kurser i stresshåndtering og stresskurser

Lær stresshåndtering på et af vores kurser i stresshåndtering og stress

Lifeconsulting udbyder forskellige kurser i stresshåndtering og stress for privatpersoner samt medarbejdere, ledere og chefer i private og offentlige virksomheder.

kurser i stresshåndteringVi tilbyder åbne og lukkede kurser i stresshåndtering og stress for privatpersoner samt private-og offentlige virksomheder.

På vores kurser i stresshåndtering og stress lærer du hvad stress er, og hvordan du forebygger og håndterer stress i privatlivet og på arbejdspladsen.

Da flere og flere danskere rammes af alvorlig stress hver eneste dag, har vi sammensat forskellige workshops og kurser i stresshåndtering og stress for privatpersoner og virksomheder.

Herudover uddanner vi Certificerede Stressvejleder og Stresskonsulenter, hvor du bliver uddannet til, at kunne varetage den professionelle rolle som stressvejleder, stresskonsulent eller stresscoach. Enten som selvstændig eller som intern stressvejleder i en virksomhed.

Vores kurser i stresshåndtering og stress tilgodeser behovet for:

  • At uddanne kvalificerede stressvejledere i Danmark med speciale i forebyggelse og håndtering af stress.
  • At kunne håndtere og forebygge sin egen stress.
  • Viden om stress og tanker, og hvordan man tager styringen over sine stresstanker og dermed undgår at de udvikler sig til alvorlig stress.
  • At give unge studerende og unge under uddannelse muligheden for, at få viden og information om hvordan de unge, kan forebygge og håndtere deres egen stress.

Du kan læse meget mere om vores kurser i stresshåndtering og stress under de enkelte kurser og uddannelser herunder.

Uddannelse i stress

Bliv Certificeret Stressvejleder

 

 

På vores Certificerede Stressvejleder uddannelse og uddannelse i stresshåndtering, bliver du uddannet til at kunne varetage rollen som professionel stressvejleder på et højt niveau. Enten som intern stressvejleder i en virksomhed, eller som selvstændig stressvejleder.

Uddannelse i stresshåndtering

Fyraftens workshop om stress

På denne workshop om stress lærer du hvad stress er, og hvordan du forebygger og håndterer din egen stress med konkrete effektive metoder og teknikker. Workshoppen afholdes både som en åben workshop for alle, og som en lukket workshop for private og offentlige virksomheder.

Fyraftens workshop om stress

Workshop om stress for unge

Fire timers workshop om stress for unge studerende / unge under uddannelse. På denne workshop lærer du lidt om hvad stress er, og du lærer effektive og handlingsbaserede metoder til forebyggelse og håndtering af din egen stress.

Stress workshop for unge

Uddannelse i stress

Bliv Certificeret Stresscoach

 

 

På vores Certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse bliver du uddannet til, at kunne hjælpe alvorlig stressramte mennesker tilbage til et liv uden stress. Vores certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse, er en overbygning på din stressvejleder uddannelse.

Stresscoach uddannelse

Kursus i stress og trivsel

Dette to dages kursus i stress og trivsel er målrettet private og offentlige virksomheder, der ønsker at reducere stress og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Kurset kan afholdes internt i Jeres virksomhed, eller i vores lokaler i Roskilde.

Kursus i stress og trivsel

Lukkede kurser i stresshåndtering og uddannelser i stress

Vi tilbyder virksomhedstilpassede uddannelser kurser i stresshåndtering og forebyggelse af stress. Kontakt os for yderligere information.

Kontakt os for yderligere information

Kursus i stresshåndtering

Håndtering og forebyggelse af egen stress

På dette to dages kursus i stresshåndtering lærer du hvad stress er, og hvordan du bliver opmærksom på din egen stress og årsagerne til det der stresser dig.

Du lærer effektive metoder og teknikker til afstressning, håndtering og forebyggelse af din egen stress. Herunder hvad der stresser forskellige persontyper m.v.

Stress kursus

Lær at styre dine tanker

50 % af alle stressårsager skyldes vores egne tanker.

På denne 5 timers workshop lærer du forskellige teknikker til hvordan du selv kan eliminere dine stresstanker, og dermed minimere risikoen for udvikling af stress.

Få styr på dine stresstanker

Certificerede uddannelser i stress

Vores uddannelser i stress omfatter en Certificeret Stressvejlederuddannelse og en Certificeret Stresscoach uddannelse. Begge uddannelser afsluttes med en Certificering, der består af en skriftlig prøve samt en praktisk prøve.

Uddannelser i stress

Har du spørgsmål til vores kurser i stresshåndtering eller uddannelser i stress?

Såfremt du har spørgsmål til vores kurser i stresshåndtering eller uddannelser i stress, er du meget velkommen til at kontakte Michall Winkler på tlf. 42 16 47 14, eller benytte dig af kontaktformularen herunder, hvorefter jeg kontakter dig.