Enneagram Basic Uddannelsen

Enneagram Basic uddannelsen består af modulerne 1, 2 og 3 og kan tages som et selvstændig Enneagram kursus eller som en samlet Basic uddannelse, der herefter giver adgang til Enneagram uddannelsen.

På Enneagram Basic uddannelsen får du forståelse for:

 • Din egen adfærd
 • Din motivation og frygt
 • Hvordan du kan forbedre egen kommunikation, så du undgår misforståelser og konflikter
 • Dit eget mønster og uhensigtsmæssige vaner
 • Hvordan du udnytter egne og andres talenter bedst
 • Hvordan du kan inspirere andre i din rolle som leder, partner, forældre og kollega

Alle Enneagram kurser og Enneagram uddannelser udbydes gennem min samarbejdspartner RESKO. Når du tilmelder dig et Enneagram kursus eller en Enneagram uddannelse, bliver du linket over til RESKOs hjemmeside, hvor du kan læse mere om de enkelte Enneagram kurser og Enneagram uddannelser, og samtidig tilmelde dig til et Enneagram kursus eller uddannelse.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 42 16 47 14 eller udfylde kontaktformularen i højre side, såfremt du ønsker yderligere information om de enkelte kurser og uddannelser inden for Enneagrammet.

Modul: Enneagram I – Hvilken type er du

Kurset vil give dig indblik i de 9 typers særlige måde at opleve verden på. Indsigt i typernes tanker og adfærdsmønstre.

Indblik i hver af typernes adfærdsændringer i pressede og trygge situationer. Forøget bevidsthed og forståelse for dine og andres mønstre, og dermed mulighed for at forbedre din kommunikation.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

Modul : Enneagram II – Nu vil jeg forstå min type

Lær at anerkend og elsk dit bidrag til verden. Hvordan påvirker jeg min omverden med mine instinkter? Hvilke resurser fra de andre typer vil støtte mig i mine bestræbelser på, at nå tættere på min essens tilstand.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

Modul: Enneagram III – Forhandling og samarbejde

Konkrete gevinster:

Du vil kunne anvende din viden om typerne til kommunikation, motivation, forhandling, teambuilding, identifikation af personprofiler til teamsammensætning, stillingsbesættelse og meget mere.

Redskaber til typebestemmelse er et godt udgangspunkt for enhver samtale – både professionelt og privat.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

Yderligere information om Enneagrammet

Er du nysgerrig på din egen enneagramtype, og kunne du tænke dig en dybdegående beskrivelse af din type med en stress og belastningsprofil, samt lære dig selv endnu bedre at kende? Så få foretaget en professionel Enneagram Test inkl. feedback og coaching session.

Hvad er Enneagrammet – Læs mere her >>>

De 9 Enneagramtyper – Læs mere her >>>

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714