Der er brug for dig i virksomheden

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om hvilke beskeder nogle af mine klienter blandt andet bliver mødt med af deres leder eller chef, når de er ramt af alvorlig stress. Du kan læse indlægget via nedenstående link.

Nu må du klemme ballerne sammen og komme i sving

Det er ikke kun fra mine klienter jeg hører dette, men også fra min omgangskreds, og fra de mennesker der ind i mellem ringer eller skriver til mig for at få nogle gode råd om forebyggelse af stress og stresshåndtering.

Herudover har jeg ind i mellem været ude i virksomheder og fortælle om konsekvenserne af stress, samt hvordan man håndterer og forebygger stress blandt medarbejdere og ledere.

Der er i Danmark, rigtig mange dygtige ledere og chefer, der kunne blive endnu dygtigere, hvis de også ved hvordan man håndterer og forebygger stress blandt medarbejderne, i virksomheden, og hos lederne og cheferne selv.

En af løsningerne på dette er at benytte sig af en stressvejleder eller stresscoach i virksomheden. Det kan enten være en ekstern stressvejleder, eller endnu bedre; uddanne en- eller flere af virksomhedens medarbejdere eller ledere til håndtering og forebyggelse af stress.

Konsekvenser for virksomheden når en medarbejder sygemeldes med stress

Hvis en medarbejder langtidssygemeldes med stress, har det store økonomiske konsekvenser for virksomheden. Og naturligvis store menneskelige konsekvenser for den medarbejder der rammes af stress.

Det koster en medarbejder der sygemeldes med stress

  • Det koster ca. kr. 500.000 at erstatte en sygemeldt medarbejder med akademisk uddannelse
  • Det koster ca. kr. 300.000 at erstatte en sygemeldt medarbejder uden akademisk uddannelse
  • Det kan koste op mod en million kroner at have en langtidssygemeldt medarbejder og fire millioner kroner at have en langtidssygemeldt leder i 50.000 kroners klassen, viser tal fra Teknologirådet og Statens Institut for Folkesundhed


Kilde: Stressforeningen (nedlukket, link virker ikke længere.)

Uddan en medarbejder eller leder i stresshåndtering

Lav en god investering i din virksomhed ved at uddanne en- eller flere af virksomhedens medarbejdere eller ledere i stresshåndtering og stressforebyggelse. En investering der tjener sig selv hjem meget hurtigt, set i forhold til de økonomiske konsekvenser der er for virksomheden, når en medarbejder eller leder sygemeldes med stress.

Med vores certificerede stressvejlederuddannelse bliver du uddannet til at kunne varetage rollen som stresvejleder på et højt niveau i virksomheden. Du vil kunne  rådgive og vejlede enkelt personer, teams og ledelse i stresshåndtering samt forebyggelse af stress.

Du kan læse mere om vores Certificerede Stressvejleder uddannelse her >>>

Kurser i stresshåndtering >>>

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714