Når du vil have professionel hjælp til behandling af din stress

Certificeret stresscoachJeg er uddannet og Certificeret Stresscoach og Metakognitiv stresscoach. Jeg hjælper jeg dig, som har fået stress, med at komme af med din stress, og genfinde dit liv med en naturlig balance med mentalt og fysisk overskud.

Hvis din stress har udviklet sig til alvorlige stress symptomer, og påvirker din dagligdag i negativ retning, er den mest effektive metode til at komme af med din stress igen, et stresscoaching forløb med en certificeret stresscoach. I stresscoaching forløbet bliver du afstresset, og du lærer hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress på en naturlig og hensigtsmæssig måde.

Som certificeret stresscoach er jeg din professionelle coach, mentor, supervisor og støtteperson på din vej til et liv uden stress.

Nogle af de vigtigste fordele med mig som Certificeret Stresscoach til behandling af din stress

 • Du kommer af med din stress, og får dit liv tilbage i mental og fysisk balance
 • Du lærer hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress
 • Du lærer- og får udleveret effektive teknikker og værktøjer til afstressning, stresshåndtering og forebyggelse af stress, så du kan holde dig selv fri for stress fremover.
 • Du får et personligt og individuelt forløb målrettet lige præcis din stress, og de årsager der har medvirket til din stress
 • Du får kompetent støtte, vejledning, læring, coaching og mentoring af certificeret stresscoach
 • Jeg arbejder både på det kognitive og metakognitive plan, når det handler om dine stresstanker
 • Jeg hjælper dig med at bryde gamle og uhensigtsmæssige overbevisninger og vaner, der i de fleste tilfælde hænger sammen med din stress.
 • Jeg følger dig hele vejen på din rejse mod et liv uden stress, hvilket er ensbetydende med, at du altid har mulighed for at kontakte mig pr. telefon, sms, eller e-mail i mellem vores sessioner/samtaler.
 • Jeg forstår dig og din stress, da jeg selv har mærket stressen på egen krop og psyke, samt de konsekvenser det medførte – både helbredsmæssigt og de personlige omkostninger det havde i privat- og arbejdslivet.

Certificeret stresscoach til afhjælpning og håndtering af stress

Som Certificeret stresscoach hjælper jeg dig som er privatperson, og dig der er medarbejder, leder eller chef i en privat- eller offentlig virksomhed med at blive afstresset. Herudover "klæder" jeg dig på til, at kunne håndtere og forebygge fremtidig stress.

Jeg er tidligere indehaver af en mellemstor virksomhed, og har selv været ramt af alvorlig stress, som jeg har mærket på min egen krop. Så jeg ved alt om hvad det vil sige, at være ramt af stress, både i privatlivet og på jobbet. Dette giver mig, udover min uddannelse som certificeret stresscoach, en række ekstra fordele, når jeg skal hjælpe dig af med din stress. Ligesom det betyder meget for dig, at den du sidder overfor selv har været der, hvor du måske er i dag.

Du kan læse mere om stresscoaching her

Certificeret stressvejlederuddannelse

Udover at hjælpe andre mennesker tilbage til et liv uden stress, udbyder jeg en af Danmarks bedste og mest unikke uddannelser i stresshåndtering. Som certificeret stressvejleder bliver du uddannet til at kunne varetage rollen som stressvejleder i en virksomhed eller som selvstændig stressvejleder

Du kan læse mere om stressvejleder uddannelsen her

Stresstelefonen

Jeg er som certificeret stresscoach tilknyttet frivillig rådgiver på stresstelefonen hos firmaet forebyg stress. Stresstelefonen er en gratis telefonisk rådgivningstjeneste for dig, der ønsker rådgivning om stress.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714