Behandling af stress

Få behandlet din stress med den rigtige hjælp til stressramte

Hvis du har fået alvorlig stress er det vigtigt, at du får den rigtige hjælp til behandling af stress, så du hurtigst muligt kan komme af med din stress igen.

Det er ikke ligegyldigt hvilken hjælp du får, da forkert hjælp til behandling af stress, kan forværre din stressbelastning og dermed risikoen for mere alvorlige følgevirkninger som varig skade på din hukommelse og psyke samt hjerte- kar sygdomme.

Jeg tilbyder professionel hjælp til behandling af stress, og anvender udelukkende evidensbaserede metoder og teknikker, som sikrer dig, at du får den rigtige hjælp til, at komme af med din stress.

Efter afslutning af din behandling har du, udover at være kommet af med din stress fået:

 • Mere energi og livsglæde.
 • Mental og fysisk balance.
 • Balance og struktur i din dagligdag med mere tid til dig selv.
 • Større overblik og en hverdag der hænger sammen.
 • Lært hvordan forebygger og tackler fremtidig stress.

Michall Winkler, stressbehandler og stresscoach

Michall Winkler
Certificeret stressbehandler og stresscoach

Vi afklarer dine stresssymptomer og årsagerne til din stress

Behandling af stress starter med, at klarlægge dine stresssymptomer og årsagerne til din stress. Årsagerne til stress kan være mange, og i nogle tilfælde kan det hænge sammen med oplevelser du har haft længe før du blev stresset.

Herudover hænger den stress du oplever meget ofte sammen med dine såkaldte "blindspots" der er dine ubevidste adfærdsmønstre, værdier og overbevisninger. Herunder din måde at tænke på om forskellige situationer.

En kortlægning af dine stress symptomer og årsagerne til den stress du oplever, foretages allerede i den første samtale i din stressbehandling.

Nedenstående stress symptomer er typiske symptomer på stress, der afklares i den første del af dit behandlingsforløb:

 • Svimmelhed
 • Manglende eller dårlig søvn
 • Hovedpine/kvalme
 • Trykken for brystet
 • Hjertebanken
 • Tankemylder
 • Indre uro / rastløshed
 • Manglende overblik
 • Grådlabil / let til tårer
 • Aggressiv
 • Husker dårligt
 • Svært ved at koncentrere sig
 • Træthed
 • Hyppige infektioner på grund af nedsat immunforsvar som kan være feber, ondt i halsen, herpes sår m.fl.

Ovenstående symptomer er nogle typiske symptomer på stress og det kan være meget individuelt fra person til person, hvordan man reagerer på en stressbelastning.

Nogle mennesker kan udover ovenstående symptomer opleve angst, eksem, uforklarlige smerter forskellige steder på kroppen, ekstrem lydfølsomhed, tinitus, hårtab, vejrtrækningsproblemer m.fl.

Efter vores første samtale vil jeg anbefale dig, at du kontakter din læge for at få udelukket andre årsager end stress. Herefter påbegynder vi behandlingen af din stress næste gang du kommer.

Gratis screenings samtale til behandling af stress

Screenings samtalen forud for behandling af din stress indeholder:

 • En vurdering af din nuværende stressbelastning.
 • Afklaring af årsagerne til din stress.
 • En afdækning af dine uhensigtsmæssige vane og adfærdsmønstre samt “blindspots”, der med stor sandsynlighed, er medvirkende årsager til din stress.
 • En vurdering af om jeg er den rette til, at hjælpe dig med behandlingen af din stress.

Bestil en gratis screeningsamtale

Screening samtale til behandling af stress

Sådan behandler jeg din stress under vores samtaler

Behandling af stress under samtalerne er der, hvor du lærer hvordan du bliver afstresset samt hvordan du forebygger, håndterer og tackler fremtidige stress situationer.

Det er her du får udleveret- og bliver undervist i, hvordan du anvender de forskellige værktøjer og teknikker i mellem vores samtaler- og efter afslutningen af forløbet, så du fremover er i stand til at forebygge og håndtere din stress.

For at behandle stress effektivt, arbejder vi endvidere med de forskellige årsager til, at du er blevet stresset. Vi arbejder med, at ændre på de ydre årsager til din stress. Og vi arbejder med at ændre på de indre årsager til din stress. At ændre på årsagerne er en vigtig del i forbindelse med behandling af stress, da det er ændring af årsagerne, der gør, at du ikke bliver stresset igen.

Behandling af stress hos mig, er en kombination af læring, coachende samtaler, mentoring, vejledning, og mental afslapning (Mindfulness og meditation).

Herudover anvender jeg kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi og NLP terapi.

Hvilken terapiform jeg anvender til behandling af stress, afhænger af årsagerne til den stress du oplever samt hvilken form for terapi, der virker bedst for dig.

Alt sammen effektive metoder til behandling af stress, så du bliver afstresset og lærer at håndtere og forebygge fremtidig stress.

Enkelte gange kan det være nødvendigt med et par ekstra samtaler i forbindelse med behandling af stress, afhængig af din stressbelastning og hvilke årsager, der er til din stress.

Behandling af stress - praktisk og målrettet hjælp mod stress

Behandling af stress hos mig er praktisk, handlingsorienteret og målrettet hjælp mod stress. Dette giver den største effekt i forhold til afstressning samt forebyggelse og håndtering af fremtidig stress, både fra dit privatliv og dit arbejdsliv. Ligesom behandlingsmetoden sikrer dig en vedvarende effekt af din stressbehandling.

Effektive metoder der indgår i behandling af stress

Metoderne til behandling af stress, består af en kombination af psykoedukation (læring), coachende samtaler, mindfulness, mentoring, vejledning, støtte og i nogle tilfælde stressterapi. Stressterapi er en kombination af kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi og NLP terapi.

På figuren kan du se hvilke metoder jeg anvender til behandling af stress.

Det er ikke nødvendigvis alle metoderne, der indgår i din stressbehandling, da det afhænger af hvem du er, din stressbelastning og de omstændigheder der har været årsag til din stress.

Ligesom det er forskelligt hvad der stresser os hver i sær, og dermed også hvilke metoder til behandling af stress, der virker bedst, da vi alle er forskellige typer.

Grunden til, at behandling af din stress er så effektivt hos mig er, at jeg behandler alle ens ved at behandle dem forskelligt.

Det gælder også, når jeg hjælper dig med, at komme af med din stress og genskabe et liv, hvor du har mental og fysisk balance hos dig selv, i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Behandling af stress

Behandling af stress - mellem samtalerne

Behandling af stress imellem vores samtaler består i, at du skal implementere de ting vi arbejder med under samtalerne i din dagligdag.

Du skal altså stille og roligt i dit eget tempo, øve, træne og praktisere forskellige øvelser, metoder og teknikker mellem samtalerne.

Øvelserne mellem vores samtaler er en vigtig del i forbindelse med behandling af stress. Det medvirker til, at du både bliver afstresset og lærer at håndtere og forebygge fremtidig stress på en målrettet og effektiv måde.

Du lærer endvidere dine egne stresssignaler at kende, og årsagerne til det der udløser dem. Dette er en vigtig forudsætning for, at kunne behandle årsagerne til det der udløser din stress.

Behandling af stress

Supplerende metoder til behandling af stress

Nedenstående metoder er et rigtig godt supplement til behandling af stress, når der er tale om en alvorlig eller kronisk stressbelastning samt i forbindelse med stressrelateret angst.

NADA Øreakkupunktur og Bars behandling

- en effektiv stress release teknik som supplement til behandling af stress

Hvis du er ramt af en alvorlig stressbelastning, kan NADA øreakupunktur og Bars behandling være et rigtig godt supplement, til behandling af stress i kombination med et stresscoaching forløb.

NADA Akupunkturen foregår på den måde, at du får placeret fem nåle i hver øre, samt en eventuelt nål i mellem øjenbrynene, når der er tale om akutte situationer i forbindelse med angst, søvnproblemer, tankemylder og psykisk stress.

Sådan foregår et stressbehandlingsforløb

Få svar på dine spørgsmål om stress her

NADA Akupunktur som supplement til behandling af stress, har følgende virkninger

 • Dæmper stress, angst og søvnløshed.
 • Øger dine kognitive kompetencer.
 • Afbalancerer krop og psyke.
 • Skaber kontakt til dine følelser.
 • Styrker dig fysisk og psykisk.
 • Virker på trods af forsvar

Kontakt mig vedrørende behandling af stress

Gratis indledende screening samtale, hvor vi finder ud af om stresscoaching til behandling af stress, er den rette hjælp til dig.

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Stressscoaching

Kære Michall

Da jeg startede mit stressbehandlingsforløb hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv.

Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til.

Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjet til at komme ovenpå igen.

Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for i forbindelse med behandlingen af min stress.

Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

- Isabella Aagaard -

 

Se flere kundeudtalelser her