Hjælp til unge med lavt selvværd

Få et bedre selvværd og en bedre selvtillid

Mange unge har, ligesom dig, problemer og udfordringer i dagligdagen på grund af et lavt selvværd og dermed følelsen af mindreværd.

Med professionelt hjælp til lavt selvværd af en selvværds coach får du, gennem et 1:1 forløb et bedre selvværd. Du får styrket dit selvværd og din selvtillid, og genfinder din indre power og troen på dig selv og den person du er.

Kender du det her med, at have negative tanker om dig selv, følelsen af ikke at være god nok, eller ikke at du til noget. Måske kender du også til følelsen af, at der ikke er  nogen der bryder sig om dig, eller måske tør du ikke sige din mening af frygt for hvad de andre tænker om dig.

Forløbet bedre selvværd og selvtillid er for dig der er Ung eller Teenager og ønsker professionel hjælp til et bedre selvværd og selvtillid, og dermed genfinde din indre power og troen på dig selv og den person du er.

Få et Bedre selvværd med professionel coaching, støtte og vejledning

Jeg anvender coaching, coachende samtaler, samtaleterapi, mentoring, støtte og vejledning til behandling af lavt selvværd, så du opnår bedre selvværd og selvtillid. Du får effektive- og handlingsbaserede værktøjer, og teknikker til bedre selvværd, som du skal arbejde med mellem vores samtaler.

Via dette coaching forløb, der er for dig der er teenager og ung, får du gennem professionel coaching, støtte og vejledning hjælp til, at styrke dit selvværd og selvtillid, så du fremover  er klædt på til, at tackle de forskellige udfordringer du står overfor som teenager og ung i dag.

Forløbet, bedre selvværd og selvtillid, tilpasses til lige præcis dig og de problematikker du går og har i din hverdag. Det kan være ting i skolen, gymnasiet, på den uddannelse du er ved at tage, på dit job eller det kan være problemer på hjemmefronten, med kæresten, venner, veninder eller andre ting i dit liv, hvor tingene ikke er som de skal være.

Effektive teknikker og værktøjer til bedre selvværd

Du får gennem coaching, støtte, vejledning og effektive teknikker og værktøjer, styrket dit selvværd og din selvtillid. Du får troen på dig selv og den person du er, så du bliver i stand til at agere i de forskellige situationer du står overfor i dit liv. Du får styrket dine evner og færdigheder, så du kan tage styringen i dit eget liv. Du får en solid platform så du fremover er godt rustet til, at handle ud fra den person du er, og ud fra dine egne ønsker, behov og mål.

Afhængig af hvilke problemstillinger eller udfordringer du kommer med vil du efter forløbet have fået:

  • Styrket dit selvværd og din selvtillid
  • Troen på dig selv og dine egne evner
  • Modet til at sige fra i bestemte situationer
  • Bevidsthed om dit eget potentiale og dine egne ressourcer
  • Modet til at stå frem i klassen og sige din mening
  • En sikker tro på dig selv og dine egne evner, når du går til eksamen
  • Troen på at du er værdifuld som den person du er
  • Bevidsthed om dine egne værdier og hvad der skal til for at du selv og andre efterlever dem

Her kan du se en oversigt over nogle af de symptomer, der kan være et tegn på et dårligt selvværd eller følelsen af mindreværd. (Åbner i et nyt vindue)

Har du andre problemstillinger eller udfordringer?

Har du andre udfordringer end dit selvværd og selvtillid, og ønsker at tage styringen i dit eget liv, har du mulighed for at få hjælp, støtte og vejledning til dine problemstillinger eller udfordringer, gennem ungecoaching. Du kan vælge en en enkelt coaching samtale, som i nogle tilfælde er nok,  eller du kan vælge et forløb på f.eks. 3 samtaler. Du kan se mine øvrige priser på ungecoaching her.

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michael. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.
Han bruger nogle teknikker og spørge metoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene.

Karen Lindehammer

hjælp til unge med lavt selvværd

Bedre selvværd og selvtillid
5 samtaler á 60 minutter
Kr. 4.975,-

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14

Eller udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

Forløbet tilrettelægges individuelt og afhænger af hvilke problematikker og udfordringer du kommer med.

Behandling af lavt selvværd

Jeg møder dig med stor rummelighed og respekt for dig og din situation. 

Jeg er din fortrolige samtalepartner, og hjælper dig med støtte, vejledning samt effektive- og handlingsbaserede værktøjer og teknikker til et bedre selvværd og selvtillid. 

Jeg hjælper dig med, at genfinde troen på dig selv og dit eget værd, som den unikke person du er.

Kontakt mig for yderligere information

Det siger andre der har været hos mig

Efter nu fire sessioner hos Michall har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv – deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd.

Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske – en bedre udgave af mig selv.

Se flere udtalelser her